Futbol Català
Esports Futbol 30/05/2011

Muntanyesa i Reus fan els deures

Els de Nou Barris tomben al Cartagena B des del punt de penal mentre els reusencs eliminen l'Universitat d'Oviedo a la pròrroga

San José, autor de l'empat, en una imatge d'arxiu

BarcelonaDos penals, un en l'anada i l'altre en la tornada de la primera eliminatòria, han resultat determinants per la Muntanyesa. L'equip de Nou Barris ha passat ronda en la seva primera participació en una promoció d'ascens. En un ple històric al Municipal de Nou Barris (gairebé 3.000 espectadors), una pena màxima transformada per Edu San José al minut 25 del primer temps va encarrilar el triomf dels de Miki Carrillo. Els catalans van resistir vint minuts finals amb deu homes.

Més va patir el Reus a Oviedo. També des dels onze metres, Roberto va fer el 0-1 al minut 72. No obstant, el conjunt asturià va aconseguir l'empat a vuit minuts del xiulet final. A la pròrroga, Masqué va fer el segon al minut 113, diana que semblava definitiva. Un gol en pròpia porta de Beñat a cinc minuts del final va tornar a donar vida a l'Universitat d'Oviedo. Fins i tot al final Sangrà va refusar una pilota sota pals amb el porter superat.

D'altra banda, l'ascens directe del Llagostera a la divisió de bronze del futbol estatal va permetre la salvació del Masnou dels descensos no compensats. L'equip dirigit per Claudio Festa seguirà un any més a Tercera Divisió. Ara només resta saber si Muntanyesa o Reus salvaran al Vilanova, equip que necessita un altre èxit català més.