Futbol Català
Esports Futbol 27/04/2011

Natxo González envia un missatge de calma

Malgrat el darrer empat a casa i la trajectòria irregular del Sant Andreu al Narcís Sala, el tècnic basc està convençut d'acabar entre els quatre primers

Redacció
1 min
Natxo González, optimista

BarcelonaEl Sant Andreu no va poder aprofitar les ensopegades a casa d'Alcoià i Lleida per ficar-se de ple dins la zona de promoció d'ascens. L'empat dels quadribarrats al Narcís Sala davant l'Atlètic Balears fa que l'equip quadribarrat no guanyi a casa des del 27 de febrer, i hagi acumulat tres empats i una derrota fins al dia d'avui. L'equip andreuenc es troba, no obstant això, a només dos punts del quart i amb una nova oportunitat de guanyar a casa la propera setmana.

El tècnic de l'equip, Natxo González, creu que el seu equip està "millor que la setmana passada, a un punt menys del quart. Es pot veure l'ampolla mig buida o mig plena i jo la veig plena i l'haig de veure així pel que em transmet aquest equip". No obstant això, el fet de no guanyar a casa és per l'entrenador l'assignatura pendent i a la qual cal posar remei. Malgrat tot, el màxim responsable de l'equip quadribarrat està del tot convençut que el seu equip disputarà novament la fase d'ascens. "Haig de ser optimista i confiar en aquest equip, per això tinc la sensació que si seguim en aquesta línia entrarem al play-off", afirma González.

Respecte a la propera jornada, en què el Sant Andreu jugarà per segona vegada consecutiva al seu estadi per rebre l'Oriola, el tècnic andreuenc creu que "tenim la sort de jugar contra un rival directe. Prefereixo jugar contra l'Oriola que contra un altre equip que no s'estigui jugant les posicions de privilegi, per tant crec que és un avantatge tenir la setmana que ve un rival directe i a casa".

stats