Futbol Català
Esports Futbol 12/06/2011

El Reus guanya el Nàxara i passa a la final amb un global de 8-0 en una fàcil eliminatòria

L'equip del Baix Camp lluitarà per l'ascens a Segona B en una darrera ronda després de superar el seu rival a domicili (0-2) en un encontre sense gaire història

NàxaraDos gols de Manolo González al segon temps del partit, el darrer a set minuts pel final i amb el Nàxara jugant amb deu homes per expulsió directa de Kike, han arrodonit la golejada global del Reus a un fluix rival que ha servit d'activador moral de l'equip del Baix Camp, que afrontarà una nova final en el seu quart play-off consecutiu per tal d'intentar tornar a Segona B.

La primera diana ha arribat després d'un remat del propi González al pal, prèvia centrada de Pallarès. El gol definitiu de l'encontre, obra del mateix golejador, ha foradat la porteria rival fruit d'un remat de cap a centrada de Masqué. L'equip local ha buscat amb empenta el triomf, però s'ha mostrat inferior al Reus en tots dos partits.

Semifinal (tornada) play-off

(anada: Reus 6 - Nàxara 0)

Nàxara: Andrés, Ángel (Madereo, 70'), Sesma, De la Fuente, Pablo Sabando, Matute, Nano, Olasagarre (Kike, 55'), Pablo Santana (Jorge García, 55'), Rubén de Val i Juan Sánchez.

Reus: Ángel, Carrasco, Ferran (Beñat, 56'), Sangrà, Robert, Efrén, Ortega (Ortega, 61'), Pallarès, Masqué, Manolo González i Querol (Sergio León, 72').

Àrbitre: Jon Etxarri los Santos (País Basc)

Targetes: grogues a Matute, De la Fuente i Nano (Nàxara) i a Ferran (Reus). Vermella directa a Kike -minut 64- (Nàxara).

Gols: 0-1 (Manolo González, 50'); 0-2 (Manolo González, 83').