Futbol Català
Esports Futbol 16/02/2011

En perill la continuïtat de Montes com a entrenador de l'Olesa... per voluntat pròpia!

El tècnic avisa a la plantilla i directiva del club que si els resultats i la imatge no milloren en quinze dies, deixa el càrrec d'entrenador

Redacció
2 min
El futur de Montes, a mans dels seus jugadors

Olesa de MontserratQuan els resultats i les dinàmiques no acompanyen als equips de futbol, tots els entrenadors passen per moments on estan a la corda fluixa. El que és menys habitual de veure és que aquesta situació de perill no sigui sota avís o amenaça de destitució sinó per pròpia voluntat de l'entrenador. És el cas de José Antonio Montes a l'Olesa.

L'equip que dirigeix Montes des de finals de la temporada passada a Tercera Divisió va començar l'any amb l'etiqueta de favorit per tornar a la primera de les categories d'àmbit estatal. La temporada va començar bé però una mala dinàmica de joc i resultats ha portat l'Olesa a no saber què és una victòria en les tretze darreres jornades. Lluny de ser reemplaçat per la directiva, Montes ha seguit al capdavant de l'equip però ara és ell mateix qui ha comunicat a la junta directiva i plantilla que si no es guanya i es convenç en les dues properes jornades, dimitirà com entrenador de l'entitat olesana.

Montes reconeixia a la web oficial del club la situació tant complicada que està vivint l'equip, "entenc que la situació és difícil per tots els que estem en el projecte i jo, per la meva part, estic treballant al màxim per sortir-ne. Els resultats no arriben tot i haver buscat totes les solucions possibles. Jo com entrenador no puc justificar que portem 4 punts de 39 i la situació és delicada, però encara s'està a temps de que el club pugui mantenir la categoria". L'encara tècnic de l'equip explicava els motius pels quals ha pres aquesta decisió. "Entenc que no guanyem els partits per detalls, per falta de concentració i falta de caràcter en moments puntuals. El meu pare em van ensenyar que en moments s'havia de tenir vergonya, i jo ara no li estic donant a l'Olesa tot el que ell necessita i m'ha donat, en cap cas però parlo de dedicació. Sento un profund respecte pel club i pel tracte que he rebut, de la mateixa manera que ho sento per l'afició que m'ha demostrat el seu recolzament incondicional tenint en compte la situació tant delicada i que m'han demostrat ser la millor afició de Catalunya. Però com la dinàmica és tant negativa, jo no puc arrossegar l'Olesa a un fracàs esportiu per voler mantenir un lloc de treball".

stats