Futbol Català
Esports Futbol 05/09/2011

Els tècnics dels dos equips catalans de Segona B situats en zona de descens es mostren tranquils

Tant Piti Belmonte (Sant Andreu) com Oriol Alsina (Llagostera) consideren que encara és d'hora a la lliga per crear cap tipus d'alarma amb els resultats dels seus equips

àngel Garreta
2 min
Pere Belmonte, entrenador del Sant Andreu

BarcelonaDels sis catalans de Segona B, el Sant Andreu i el Llagostera ocupen ara mateix les darreres posicions, en zona de descens. Cap dels dos coneix encara la victòria. Els quadribarrats van sumar aquest cap de setmana el primer punt i van transformar el primer gol, mentre que els blaugranes han perdut els tres partits disputats fins ara. No obstant això, els dos tècnics es mostren tranquils i confiats de saber trobar la clau per millorar els aspectes que han portat els seus equips a no fer el millor inici possible.

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, considera que "la majoria de gols que ens han fet són similars, en errors de concentració i marca en jugades d'estratègia. Són gairebé sempre el mateix tipus d'error i ara la nostra feina és millorar aquest aspecte que ja el tenim detectat". El tècnic no es mostra preocupat perquè "en dos dels tres partits hem donat una gran imatge, hem fet bon joc i hem tractat cara a cara al rival, fins i tot a estones superant-lo. Només el darrer ha estat un mal partit". Pel preparador llagosterenc la clau de la millora passa per anar avançant jornades i així "conjuntar encara més tots els jugadors, ja que en tenim molts que són nous i altres que s'estrenen a la categoria i encara s'han d'adaptar al joc de Segona B".

A Sant Andreu de Palomar, el tècnic Piti Belmonte va marxar satisfet del primer punt aconseguit pel seu equip al campionat, sumat ahir al Narcís Sala. "El punt és molt important. Hem trencat la realitat de no marcar gols i d'encaixar dues derrotes seguides. Els rivals que ens trobem surten tots molt ordenats a les primeres parts dels partits i és a la segona on el joc s'obre més" ha afirmat Belmonte, qui també és conscient que "hi ha hagut gols que ens han marcat que semblen repetits, aprofitant el rival l'espai entre el central i el lateral. Sabem que hem de treballar això per seguir millorant".

stats