Futbol Català
Esports Futbol 26/11/2010

El partit de La Marató es disputarà al Nou Sardenya

L'acte esportiu central de la jornada solidària de TV3 serà el clàssic partit de futbol entre famosos, exfutbolistes de Primera, periodistes, actors i polítics catalans.

àngel Garreta
1 min
Imatge del darrer partit solidari de La Marató jugat a l'estadi de l'Europa l'any 2005

BarcelonaLa Marató de TV3 celebra, com cada any, centenars d'actes solidaris arreu del territori català. Un dels més populars és el partit amistós de futbol entre les cares conegudes de la televisió, la política i l'imaginari de famosos en general. Aquest partit, que des de fa uns quants anys es disputa de forma itinerant per diferents camps de Catalunya, tindrà lloc el 19 de desembre al matí (12 hores) a l'estadi del Club Esportiu Europa, el Nou Sardenya.

La Fundació de La Marató de TV3 i la Fundació Europa van arribar a un acord per celebrar aquest acte per quarta vegada al barri de Gràcia de Barcelona. Anteriorment s'hi havien disputat les edicions del 2003 al 2005. A partir de la propera setmana, a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) es podran adquirir les entrades anticipades al preu de 3 euros -el mateix que tindran a la guixeta el dia del partit- en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres. Per aquest partit la Fundació de La Marató comptarà també amb exjugadors del FC Barcelona i l'RCD Espanyol.

stats