Futbol Català
Esports Futbol 29/03/2011

Sant Boi i La Pobla de Mafumet viuran una setmana d'amistosos contra equips internacionals

Els protagonistes, el filial del Nàstic i els juvenils 'A' i 'B' del Santboià

Redacció
1 min

BarcelonaEl camp municipal de La Pobla de Mafumet acollirà avui dimarts a les 16 hores un partit amistós que enfrontarà el conjunt local contra el combinat sots-18 del Club Santos Laguna. El conjunt mexicà està realitzant una estada per l'estat i té programats partits contra La Pobla i els equips de base del RCD Espanyol i el CF Villarreal.

Per la seva banda, el Futbol Club Santboià disputarà aquesta setmana dos partits amistosos de categoria juvenil contra el Fudooka High School, un equip de renom a Japó. En concret els amistosos tindran lloc el dimecres 30 de març (juvenil A) i el dijous 31 (juvenil B). Ambdós partits començaran a les 21:15 hores.

Desplaçament d'aficionats del Santboià a Terol

La Penya Serol organitza un desplaçament per veure el Santboià a Terol. La bona ratxa de l'equip a la lliga, amb tres victòries seguides malgrat la seva delicada situació a la taula classificatòria, ha animat aquest grup de seguidors. El preu és de 30 euros i inclou desplaçament en autocar (anada i tornada el mateix diumenge) i entrada al camp. Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines del club (936 301 929) o a la mateixa seu de la penya (restaurant La Torre de Serol, a la Plaça Mercat Muntanyeta).

stats