Futbol Català
Esports Futbol 16/05/2011

'Piti' Belmonte agafarà el relleu tècnic de Natxo González a la banqueta del Sant Andreu

El nou president de l'entitat quadribarrada, Manuel Camino, ha confirmat l'actual entrenador del San Cristóbal com a nova aposta esportiva del club

àngel Garreta
1 min
Natxo González tanca la carpeta d'una era brillant del Sant Andreu

BarcelonaEl màxim accionista de la Unió Esportiva Sant Andreu i futur president a partir del 30 de juny, Manuel Camino, ha confirmat el que fins ara era un fort rumor. El proper entrenador de l'entitat quadribarrada serà Pere Belmonte, conegut esportivament com 'Piti'. Belmonte, actualment a les files del San Cristóbal a Primera Catalana, tornarà a Segona B, on la temporada passada va dirigir durant mitja campanya la Gramenet, aconseguint la permanència a la categoria.

La trajectòria de 'Piti' Belmonte és llarga a nivell esportiu i amb molta experiència a la categoria on farà d'entrenador la propera temporada. Format a la base del Sabadell, posteriorment ha vestit la samarreta del Figueres, l'Hèrcules, el Lleida, el Terrassa, el Badalona i la Gramenet, entre d'altres. Precisament al conjunt colomenc va penjar les botes a mitja campanya de la passada temporada per donar el salt a les banquetes i ajudar a salvar l'equip després de la destitució de Toni Rovira.

Des de mitjans de novembre de la present campanya, 'Piti' s'ha fet càrrec del San Cristóbal, passant de la darrera posició de la taula a una tranquil·la zona mitja que farà que el conjunt egarenc es mantingui una temporada més a la primera de les categories regionals catalanes. L'acord del nou tècnic andreuenc amb la directiva és per una temporada.

stats