Futbol Català
Esports Futbol 22/05/2011

La Pobla de Mafumet dóna el primer cop

El filial del Nàstic va ser el primer dels equips catalans en jugar el seu partit de fase d'ascens, superant el seu rival, el Constància, per un 1-0

Una imatge del partit

La Pobla de MafumetInici triomfant del llarg camí de La Pobla de Mafumet en la promoció d'ascens. El primer dels partits de play-off de la història del filial del Nàstic va finalitzar amb una victòria per la mínima que permet l'equip de Kiko Ramírez afrontar el partit de tornada a les Illes Balears amb una renda mínima però amb l'eliminatòria parcialment a favor i sense gols encaixats a casa, factor que pot ser clau en cas d'aplicar el valor doble dels gols a domicili.

La diana del triomf va ser obra de Joel Coch, al minut 36 de la primera part d'un partit dominat en línies generals pel conjunt grana. Tot i ser superior al Constància i tenir el partit força controlat durant la majoria de minuts, l'equip català no ha pogut ampliar les diferències per endur-se un marge més ampli al desplaçament que tindrà lloc el proper cap de setmana. El partit es disputarà el diumenge 29 a les 18 hores.