Futbol Català
Esports Futbol 10/06/2011

Josep Mir: "El Constància encara ha de buscar al diccionari el significat de la paraula 'categoria'"

El president de la Pobla de Mafumet, indignat amb el club balear per les seves formes durant i després de l'eliminació del 'play-off' d'ascens als despatxos del club català

àngel Garreta
2 min
Imatge del partit Pobla-Constància

La Pobla de MafumetEl cas Constància promet ser el serial de l'estiu. D'una banda, la Pobla de Mafumet ha rebut la negativa del Consell Superior d'Esports a la seva reclamació per l'expulsió de la promoció d'ascens per alineació indeguda. El filial del Nàstic presentarà un recurs a aquesta decisió i ja prepara l'alternativa de la justícia ordinària per si la resposta al recurs torna a ser un no. Si a la llarga qualsevol jutge dóna la raó al conjunt grana, el caos federatiu seria de primer ordre.

Amb la resta de la promoció en marxa i les eliminatòries decidint els equips classificats, ningú imagina a hores d'ara què s'hauria de fer amb la Pobla de Mafumet en cas que tingui raó en les seves reclamacions finals, ja que els partits i les diferents rondes no es poden repetir ni tornar a agrupar. Al marge de la seva baralla legal, el president de l'equip, Josep Mir, s'ha mostrat profundament indignat amb les formes del Constància. El club balear va tancar les portes del seu estadi just davant dels nassos de l'expedició poblenca i va penjar la carta de la RFEF sobre l'expulsió de la competició de la Pobla a la reixa del recinte. Ara, dies més tard, el conjunt blanc-i-negre ha reclamat a l'ens federatiu una compensació econòmica pel fet de no haver pogut disputar el partit de tornada d'aquella eliminatòria que el mateix club balear va impugnar.

El president de la Pobla de Mafumet considera que "en aquesta vida cal tenir categoria, i el CF Constància encara ha de buscar al diccionari el significat d'aquesta paraula". Ironitzant sobre les dues accions dels balears, Mir especula amb la possibilitat que el Constància "ens torni a enviar una carta demanant-nos disculpes per aquest escrit però dient que ho havien de fer". Des del Nàstic i la Pobla esperen no tornar a coincidir mai més amb el Constància i lamenten la innecessària rivalitat que està creant l'equip balear.

stats