Futbol Català
Esports Futbol 28/05/2011

La Pobla de Mafumet està provisionalment eliminada de la fase d'ascens per alineació indeguda

El Constància va impugnar el partit d'anada i la RFEF li ha donat la raó

Redacció
1 min

TarragonaUn fet sense precedents en la disputa de la promoció d'ascens per part d'un equip català va tenir lloc ahir a Tarragona. El passat dimarts el club grana va rebre un fax de la Federació Espanyola informant de la recepció d'un recurs d'impugnació per part del Constància. El club balear va argumentar alineació indeguda d'Alberto Benito. El Nàstic i la Pobla, conjuntament amb la delegació territorial de la Federació Catalana, van contactar amb l'ens espanyol per explicar tota la història de la tramitació de fitxa del jugador.

L'estiu passat, Benito va ser donat d'alta com a jugador de Tercera Divisió, però tenint en compte la seva edat, encara podia competir en categoria juvenil. El mes de gener, el club va decidir convertir la seva fitxa en una de caràcter juvenil. Segons l'article 228 del reglament de competició, un jugador que ha debutat en categoria sènior i ha tramitat fitxa de juvenil, no pot tornar a disputar un partit amb l'equip superior durant la mateixa temporada.

L'apel·lació del Nàstic no ha estat acceptada i l'entitat ha decidit portar el cas al Consejo Superior de Deportes, on demanen que l'anàlisi del cas i les seves conseqüències es deixin per estudiar a partir de la setmana vinent i el partit de tornada d'aquest cap de setmana a Inca es pugui disputar amb normalitat. La Pobla de Mafumet, a l'espera de la resposta, seguirà el seu pla de viatge tal com tenia previst.

stats