Futbol Català
Esports Futbol 20/04/2011

La Pobla de Mafumet trasllada al Terrassa tota la responsabilitat sobre el canvi horari de la jornada

El club egarenc va proposar en un principi jugar el dilluns de pasqua. El filial del Nàstic s'hi va negar i el dijous dia 21 va ser la data escollida fins que el conjunt local va decidir, finalment, jugar diumenge

Redacció
1 min

La Pobla de MafumetLa directiva de la Pobla de Mafumet ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació per donar la seva versió dels diferents canvis de dia i hora del partit que emparella al Terrassa amb el conjunt grana per la disputa de la jornada número 35 del campionat de lliga de Tercera. El text explicatiu del filial del Nàstic és el següent:

"Inicialment la proposta del Terrassa era la de disputar el partit dilluns dia 25 d'abril (dia de la mona), i així ho va fer arribar per fax a La Pobla. El filial grana no va acceptar aquesta data i així ho va fer saber a l'entitat egarenca. Davant d'aquesta negativa, el Terrassa opta per remetre un fax a La Pobla proposant jugar el partit dijous dia 21 d'abril. Aquesta data satisfeia al CF Pobla de Mafumet i així ho va fer saber al Terrassa en la resposta per fax. Finalment, i un cop La Pobla va donar el vist-i-plau al Terrassa per jugar dijous, l'equip local va decidir datar el partit en diumenge a la tarda".

El campionat, que viurà per tercera temporada consecutiva una jornada en plena Setmana Santa, mourà els horaris durant els diferents dies festius (i vigílies) segons els acords entre els vint equips de la lliga. Així, es disputaran tres partits el vespre de dijous, cinc durant el matí de divendres sant, suposadament -si res no torna a moure l'horari- el Terrassa - Pobla de Mafumet diumenge tarda i un darrer partit, el del líder, el dilluns de pasqua.

stats