Futbol Català
Esports Futbol 08/06/2011

Els millors tècnics de Tercera Divisió i Catalana reben el seu reconeixement als 'Som Superior'

La tercera edició de la gala que organitza la web esportiva Portal7.es va premiar Pedro Dólera, Miki Carrillo, Manel Moya i Pere Vila

àngel Garreta
1 min
Pedro Dólera, millor tècnic de Tercera / Foto: REMIMAGES.COM

Lloret de MarEls millors tècnics de Tercera Divisió i Primera Catalana, segons els vots dels internautes de Portal7.es, van donar-se cita ahir a Lloret de Mar per rebre el seu reconeixement en una gala que va complir amb la seva tercera edició, consolidant-se dins el panorama de reconeixements nacionals al futbol català. Pedro Dólera i Manel Moya van ser els guanyadors de les respectives categories. Miki Carrillo i Pere Vila, les revelacions.

L'hotel Evenia Olimpic Resort va acollir un any més la gala dels 'Som Superior', premis pensats per valorar el mèrit dels tècnics de les dues primeres divisions 100% catalanes de l'esport rei. Els internautes van escollir fa uns dies a Pedro Dólera, tècnic de l'Europa, com el millor de Tercera Divisió. El reconeixement de tècnic revelació de la categoria, que l'any passat va ser pel propi Dólera, va caure a mans de Miki Carrillo. El president de la Muntanyesa, Emilio Llamas, va recollir el premi en nom seu, en trobar-se la 'Monta' en plena preparació de la tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona B.

A Primera Catalana, els vots dels usuaris de Portal7.es van donar com a guanyador a Manel Moya, del Vilasar de Mar. La revelació d'aquesta divisió va ser Pere Vila, tècnic del Vic. En total, més de 3.000 persones van dipositar el seu vot al portal esportiu durant la present temporada. Els premis 'Som Superior', que enguany també han reconegut al millor tècnic de la màxima categoria d'hoquei, presentaran més novetats pensant ja en 2012.

stats