Futbol Català
Esports Futbol 21/05/2011

El Llagostera vol seguir fent història

L'equip gironí busca el seu cinquè ascens en set anys. La Pobla de Mafumet serà l'únic dels quatre equips catalans que disputen promoció que jugarà avui dissabte

Redacció
1 min
Eloi Amagat, un dels referents del Llagostera

BarcelonaLlagostera i Cerceda són dos petits pobles allunyats per més de mil quilòmetres. Els equips són campions de grup i tots dos disposen d'un dels recintes més petits dels diferents grups de Tercera. Tot i això, les dues entitats busquen fer història i pujar a Segona B. A terres gironines, les entrades pel partit es poden comprar anticipadament al club i al pavelló d'esports a 8€ els socis i 10€ la general. Diumenge, les entrades costaran 10 i 15€ respectivament. El club no admetrà cap passi federatiu.

per la seva banda, la 'Monta' també vol seguir redactant pàgines històriques en una promoció que viurà el partit d'anada de la primera fase al camp del filial del Cartagena. Les entrades pels aficionats barcelonins que es vulguin desplaçar seran a preu únic: 10€. El Reus, quart classificat de la lliga, rebrà a casa un equip peculiar, l'Universitat d'Oviedo, format per estudiants. Pel que fa al filial del Nàstic, la Pobla jugarà aquesta tarda contra l'equip balear del Costància. Les entrades costaran 5€ a les dones -en general i al socis de la Pobla de Mafumet, 10€ als socis del Nàstic i 15€ la general.

Horaris i àrbitres

LLAGOSTERA - CERCEDA

22 de maig · 18 hores (Municipal de Llagostera)

Xiula: Jaume Bardají Martín (Balears)

CARTAGENA B - MUNTANYESA

22 de maig · 18 hores (Cartagonova)

Xiula: Jaime Moltó Egea (València)

REUS - UNIVERSITAT D'OVIEDO

22 de maig · 18 hores (Estadi Municipal de Reus)

Xiula: José Maria Munilla Padres (La Rioja)

POBLA DE MAFUMET - CONSTÀNCIA

21 de maig · 17 hores (Municipal de la Pobla)

Xiula: Carlos Martínez Turón (Aragó)

stats