Copa Catalunya
Esports Futbol 07/08/2011

Tarragona acull aquest dilluns les semifinals de la Copa Catalunya

El Barça, l'Espanyol, el Nàstic i el Girona participaran aquest dilluns en una nova edició de la Copa Catalunya, que aquest any es disputarà al Nou Estadi de Tarragona

Redacció
1 min
Cartell de la Copa Catalunya.

TarragonaEl Barça, l'Espanyol, el Nàstic i el Girona participaran aquest dilluns en una nova edició de la Copa Catalunya, que aquest any ha pogut trobar un espai al calendari de la pretemporada i es disputarà al Nou Estadi de Tarragona.

L'Espanyol és el vigent campió, després d'imposar-se a Sabadell en un triangular en el qual van jugar l'Hospitalet i el Barça. El conjunt blaugrana, amb sis títols, encara és l'equip més guardonat.

Per a la cita d'aquest dilluns a Tarragona, els dos equips de Primera Divisió ja han anunciat que viatjaran amb una plantilla plena de jugadors del filial.

El primer partit de la jornada el jugaran l'Espanyol i el Nàstic de Tarragona (19 hores, TV3). Després arribarà el torn per al Barça i el Girona FC (21.45 hores, TV3). Els guanyadors jugaran la final dimarts.

Els àrbitres designats per a les semifinals són Alfons Álvarez Izquierdo i Xavier Estrada Fernández, mentre que David Miranda Torres serà l'encarregat de dirigir la final.

Més de 300 presidents de clubs, juntament amb membres de les seves respectives directives, assistiran a la Copa Catalunya.

stats