Futbol Català
Esports Futbol 11/05/2011

Quique Pérez Cabedo deixarà la banqueta del Cornellà i el seu lloc l'ocuparà Jordi Roger

L'actual entrenador de l'equip verd considera que ha acabat un cicle esportiu. El nom del tècnic del juvenil de Divisió d'Honor estava clar des de fa setmanes

àngel Garreta
1 min
L'entrenador del Cornellà tanca una etapa esportiva

BarcelonaEl primer equip del Cornellà ocupa actualment la vuitena posició de la lliga, a deu punts dels equips situats en zona de promoció d'ascens i pensant ja des de fa unes quantes jornades en el final de lliga. L'equip verd, amb Quique Pérez Cabedo al capdavant, no ha pogut millorar la cinquena plaça de l'any passat i entrar dins el grup de privilegi que aspira a pujar a Segona B.

És per això que després d'una reunió amb el president del club, José Gálvez, i el director esportiu, Andrés Manzano, el tècnic no seguirà entrenant l'equip la propera temporada en entendre que s'ha arribat al final d'un cicle. El club, per la seva banda, oferirà a Pérez Cabedo la secretaria tècnica de l'entitat. L'encara entrenador del Cornellà estudiarà aquesta i altres ofertes per seguir com a tècnic a les banquetes d'altres clubs.

L'àrea esportiva cornellanenca havia estudiat diferents opcions per la banqueta del seu equip sènior. El nom que finalment ha resultat escollit per ser el relleu roman a la casa. El futur entrenador serà Jordi Roger, tècnic del juvenil A de Divisió d'Honor i que la temporada passada va classificar l'equip per primera vegada per disputar la Copa del Rei d'aquesta categoria.

stats