Futbol Català
Esports Futbol 30/08/2011

Longhi: "Aquest any no hi ha excuses"

El tècnic del filial de l'Espanyol no veu més horitzó que la promoció d'ascens

Redacció
2 min
El nou tècnic del filial blanc-i-blau

BarcelonaEl nou tècnic espanyolista és un gat vell que treballa amb saba nova. Raúl Longhi ha agafat aquest estiu el control del filial de l'Espanyol a Tercera Divisió amb el clar objectiu de lluitar per tornar a Segona B, d'on va caure fa dues temporades. El seu contracte és d'un any i només serà renovat, en principi, en cas d'ascens. L'entrenador, però, es marca la promoció com a primer pas a assolir sense excuses. L'equip ja és líder un cop disputada la primera jornada.

"Tenim un objectiu que és treballar de cara a obtenir el campionat de lliga de Tercera. Tenim jugadors joves i en formació que esperem que acabin arribant en bones condicions al primer equip", afirma un Longhi que seguirà el model de la plantilla de Primera Divisió en els conceptes futbolístics i tàctics per així facilitar al màxim l'adaptació dels joves a futures convocatòries amb el primer equip. El nou preparador de l'Espanyol B no buscarà excuses en aquest sentit dins un possible joc d'anar i tornar de futbolistes del segon equip al primer. "Això és el filial i interessa que pugin el màxim de jugadors possibles a Primera. Si ho fan em sentiré content. La meva tasca és formar jugadors que puguin servir al futbol professional mentre el filial recupera el lloc que li pertoca", admet el tècnic.

Per a Longhi "l'objectiu és viure la temporada en zona de play-off, estar a dalt i tenir la possibilitat de lluitar per pujar. No obstant, anirem partit a partit". Pensant en possibles convocatòries de jugadors per l'equip de Mauricio Pochettino, l'equip treballa durant la setmana amb molts juvenils. "No volem que res ens condicioni", admet Longhi. El pròxim compromís del conjunt espanyolista és el proper cap de setmana a casa, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, on rebrà el Cornellà que dirigeix Jordi Roger.

stats