Futbol Català
Esports Futbol 03/01/2011

El Badalona, millor català de la primera volta

Quatre dels set equips catalans de Segona B aspiren a lluitar per l'ascens

Redacció
2 min
Els jugadors del Badalona celebrant la victòria d'ahir

BarcelonaEn l'any de menys exigència esportiva, el Badalona està a mig camí d'aconseguir l'objectiu pel qual lluita des que va arribar a Segona B, que no és cap altre que saltar cap a Segona A. Un nouvingut a les banquetes de la categoria, Manolo Márquez, està treballant amb èxit un equip que s'ha fet fort a casa -no ha cedit cap derrota- i que arriba a l'equador del campionat com a segon de la taula, a tres punts del líder.

Una campanya igual d'excel·lent està signant el Sabadell, també amb nou entrenador, Lluís Carreras. El tècnic del conjunt arlequinat està afegint com a ingredient extra una bona dosi de futbol per un equip que, per història i massa social, fa anys que intenta tornar al futbol professional. A tocar dels dos equips catalans que viuen dins la zona de play-off es troben el Sant Andreu i el Lleida, tots dos amb 31 punts. Els quadribarrats estan recuperant part del camí perdut fa uns mesos i els blaus, en plena crisi econòmica, estan responent amb un rendiment esportiu per sobre de les espectatives.

A la zona baixa, L'Hospitalet fa setmanes que va aconseguir sortir del pou del descens i amb un canvi de tècnic amb la temporada començada ha aconseguit mantenir certes distàncies amb el descens. Els riberencs tenen el descens sis punts per sota però la promoció de permanència només a tres. Dins la zona vermella es troben Gramenet i Santboià. Els colomencs, immersos en la pitjor crisi institucional i econòmica de la seva història recent i els de Sant Boi oferint gols i un bon joc però mostrant-se molt febles defensivament, ja que han encaixat gol en cada una de les dinou jornades disputades. Podeu gaudir d'un excel·lent resum de la primera volta al blog de Segona B d'en Cristian Garcia.

stats