Futbol Català
Esports Futbol 20/03/2011

Cornellà i Manlleu s'aficionen a la maneta

Tercera Divisió / Resum jornada 30: el Llagostera, més líder guanyant l'Espanyol B. El Castelldefels supera el Reus i l'Europa torna a la quarta plaça de 'play-off'

àngel Garreta
1 min
El Cornellà ha guanyat 5-0 l'Ascó

BarcelonaUna jornada més a Tercera Divisió la part alta de la lliga presenta moviment dins la zona de privilegi. El Llagostera va superar divendres l'Espanyol B per 0-2, deixant al filial espanyolista a tocar de quedar-se pràcticament sense opcions de disputar la promoció d'ascens. Els de Ferran Manresa hauran de protagonitzar una cursa final gairebé sense errades per aconseguir-ho. El líder s'ha situat a quatre punts de distància del segon, una Muntanyesa que ha empatat sense gols a casa amb el Vilafranca. La victòria del Castelldefels sobre el Reus (1-0) amb gol de penal de Camacho a l'estil Panenka, permet l'Europa entrar com a quart classificat. Els graciencs han superat 3-0 al Palamós en un partit de molt nivell futbolístic.

Les golejades de la jornada arriben de mans de dos equips aspirants que setmana rere setmana s'aferren a les moltes opcions que tenen encara de disputar l'ascens a Segona B. El Cornellà s'ha desfet per 5-0 de l'Ascó i el Manlleu ha superat 5-2 l'Amposta. Tots dos equips es troben a tocar de la quarta plaça. El Terrassa s'ha retrobat amb la victòria després de setmanes sense aconseguir-la superant al Prat per 2-1.

Tots els resultats de la jornada

Espanyol B 0 - Llagostera 2

Terrassa 2 - Prat 1

Premià 0 - Gavà 1

Pobla Mafumet 3 - Masnou 1

Europa 3 - Palamós 0

Muntanyesa 0 - Vilafranca 0

Castelldefels 1 - Reus 0

Cornellà 5 - Ascó 0

Manlleu 5 - Amposta 2

Balaguer 1 - Vilanova 1

stats