Futbol Català
Esports Futbol 28/03/2011

La Muntanyesa cau de la zona noble per fer més líder de la Tercera Divisió al Llagostera

Tercera Divisió / Resum jornada 31: El Llagostera es destaca superant el fins ahir segon classificat, la Muntanyesa, que ha acabat caient del play-off. L'Europa s'alça fins al segon lloc. Contundent golejada de l'Amposta al Balaguer (4-0)

BarcelonaEn una segona part brillant, el Llagostera va acabar golejant la 'Monta' per 4-1, aconseguint ampliar diferències com a líder de la lliga respecte el segon, que ara és l'Europa. El conjunt gracienc va guanyar 1-2 i amb patiment als instants finals al Masnou. L'empat de la Pobla a Gavà i la victòria del Reus a casa contra el Cornellà, fan que aquests dos equips tanquin, en aquest ordre, les quatre primeres places.

L'Ascó, que no tira la tovallola de la permanència, va empatar contra l'aspirant Manlleu a casa, tenint a tocar la victòria però trobant-se amb el gol dels visitants a quatre minuts pel final. Qui tampoc tira la tovallola, en aquest cas per promocionar, és l'Espanyol B. Els blanc-i-blaus van superar al Palamós a domicili i, malgrat trobar-se a sis punts de la quarta plaça, encara tenen opcions al tram final de la lliga. El Prat, per la seva banda, també fa les seves matemàtiques després de golejar per 4-0 al darrer classificat, el Premià. Una altra golejada idèntica la va protagonitzar l'Amposta, al seu terreny de joc, contra el Balaguer. També quatre gols va marcar el Terrassa, a domicili, donant-li la volta al marcador a l'Alumnes Obrers de Vilanova, on el conjunt local guanyava 2-0 al descans.