Futbol Català
Esports Futbol 03/04/2011

El Sabadell, encara més líder

Segona B / Resum jornada 32: Els arlequinats aprofiten l'empat del Badalona per distanciar-se. La Gramenet, a només dos punts de somiar amb la permanència.

Partit emocionant el disputat a la Feixa Llarga

BarcelonaLa victòria del Sabadell a casa davant l'Atlètic Balears (3-1) fa encara més líder l'equip de Lluís Carreras. Els gols han arribat a la segona part. El primer, d'Hiroshi, al minut 53. Ràpid ha empatat Ernesto pels visitants, però Joaquín i Fito, als minuts 75 i 82, han certificat el triomf. Per la seva banda, el Badalona, segon, va empatar (1-1) en el partit disputat ahir a Maó. L'equip escapulat va desaprofitar el 0-1 de Santi Villa al minut 22. A tres pel final, Raúl Capó va signar les taules.

Per sota, la Gramenet torna a treure la calculadora i a somiar més que mai a quedar-se a Segona B. La victòria a Can Peixauet sobre l'Oriola (3-1) deixa l'equip de Ramon Moya a només dos punts del Benidorm, que actualment marca la plaça de promoció de permanència. A nou punts d'aquesta posició es troba el Santboià, que malgrat ocupar la cua de la classificació i empatar avui a zero a Terol en un partit calent que ha acabat en batussa, està a la distància més curta en tota la temporada de somiar amb una permanència virtualment molt difícil.

El derbi català de la jornada entre L'Hospitalet i el Sant Andreu (2-2) ha repartit emocions de tots colors. L'avantatge dels locals al quart d'hora de partit amb dos gols de Cirio, semblava suposar l'inici de la festa riberenca. No obstant això, dos gols de Miguélez pel Sant Andreu, tots dos al segon temps i el primer de penal, han acabat situant les taules al marcador. Mentrestant, a la Terra Ferma els aficionats del Lleida comencen a somiar amb gestes importants del seu equip malgrat la seva situació econòmica. Els d'Emili Vicente han capgirat el gol inicia del Benidorm, obra Paco Vázquez al minut 42, per sumar tres punts gràcies als gols d'Àlex, a l'inici del segon temps, i Eizaguirre, a deu minuts pel final.