Futbol Català
Esports Futbol 03/04/2011

El títol de campió pica l'ullet al Llagostera

Tercera Divisió / Resum jornada 32: La golejada del líder a Castelldefels el fa distanciar-se encara més del segon. Ensopegada de l'Espanyol B davant del Masnou

Redacció
1 min
El Vilanova, víctima del Premià

BarcelonaJornada d'autèntiques sorpreses a Tercera Divisió. L'únic que no deixa opcions a l'ensurt és el Llagostera, que té més a tocar que mai el campionat de lliga de la categoria després d'una àmplia golejada a Castelldefels (0-5). El fins ara segon classificat, l'Europa, s'ha vist sorprès per un molt bon Gavà al Nou Sardenya. Els blaugranes han guanyat 0-1. Per sota, victòria del Premià davant el Vilanova (2-0), que demostra que el darrer classificat de la lliga morirà matant fins al final. Aire pur és el que respira el Masnou després de desfer-se per 1-0 de l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau comença a tenir gairebé impossible que els càlculs li surtin positius per disputar alguna de les places de promoció d'ascens a Segona B.

Dos equips han marcat també una mica de distància respecte els seus rivals directes. El Terrassa ha superat per 3-0 al Balaguer, que passa a estar empatat a 34 amb Vilanova i Palamós. D'altra banda, l'Amposta ha sumat el seu segon triomf seguit al camp de l'Ascó (1-2). La victòria del Cornellà per 2-0 davant el Vilafranca torna a situar l'equip de Quique Pérez Cabedo en lluita per les quatre primeres places. Dos dels favorits a la zona alta, Manlleu i Reus, han signat taules (1-1) en una jornada plena d'empats entre aspirants.

Tots els resultats de la jornada

Terrassa 3 - Balaguer 0

Premià 2 - Vilanova 0

Pobla Mafumet 1 - Prat 1

Europa 0 - Gavà 1

Masnou 1 - Espanyol B 0

Muntanyesa 0 - Palamós 0

Castelldefels 0 - Llagostera 5

Cornellà 2 - Vilafranca 0

Ascó 1 - Amposta 2

Manlleu 1 - Reus 1

stats