Futbol Català
Esports Futbol 18/04/2011

Un gol de Fito en temps afegit manté al Sabadell primer a la taula a cinc punts del segon

Segona B / Resum jornada 34: Els arlequinats podrien assegurar el play-off matemàticament la propera jornada. El Sant Andreu es va imposar al derbi català de la setmana a Santa Coloma i encara aspiren a tot

Redacció
2 min
El Sant Andreu segueix mirant a dalt

BarcelonaDiuen que els bons equips tenen la sort del campió i camí de ser campió va el Sabadell. En un partit marcat per un bon inici arlequinat on es van perdonar ocasions, l'equip de Lluís Carreras es va veure pràcticament abocat a l'empat fins que Fito va aparèixer dins el primer minut d'afegit per deixar els tres punts a la Nova Creu Alta davant l'Ontinyent (1-0).

Per sota, el Badalona va aconseguir a Terol (1-2) el primer triomf a domicili des del passat 31 d'octubre. Manolo Márquez va assegurar durant la setmana que estava segur que el seu equip tornaria a guanyar fora i fins i tot més d'un partit. De moment, èxit en la primera de les ocasions. Un doblet de Xavi Muñoz ho va fer possible. El Lleida, amb el mateix resultat numèric que els escapulats, va aconseguir guanyar al camp de l'Alacant amb un gol de Rayo digne dels millors 'zappings' de TV. L'equip de la Terra Ferma tanca les quatre posicions de promoció d'ascens.

A tocar d'aquests llocs de privilegi segueix el Sant Andreu, que no s'atura en la seva lluita d'entrar-hi en algun moment del campionat fins al final de la temporada. Matamala, amb una diana a un minut per finalitzar el partit, va mantenir viu el somni andreuenc i va fer despertar del seu a la Gramenet, que veu cada vegada més complicades les seves opcions de permanència. L'Hospitalet, amb un triomf davant el Castelló (2-0) treballat al segon temps amb gols de Cristian Alfonso i Cirio, es manté a sis punts de la quarta plaça a falta de dotze per finalitzar el campionat. Els riberencs no descarten encara res des d'ara fins la jornada 38.

El Santboià, amb una clara derrota a Alzira per 3-0, certifica de forma gairebé matemàtica el seu retorn a Tercera un any després d'haver pujat. Dotze punts separen l'equip vermell del Benidorm, equip situat en plaça de promoció de permanència. Resten dotze punts exactes per jugar-se a Segona B i, malgrat tenir l'average a favor, res fa pensar que l'equip de Paco Clos pugui guanyar tots els partits, el Benidorm perdre'ls tots i que cap altre equip situat pel mig faci també figa en tots els encontres.

Tots els resultats de la jornada

Mallorca B 1 - Alcoià 2

Atlètic Balears 0 - Oriola 0

Gramenet 0 - Sant Andreu 1

Benidorm 1 - Sporting Maonès 1

L'Hospitalet 2 - Castelló 0

Terol 1 - Badalona 2

Alacant 1 - Lleida 2

Alzira 3 - Santboià 0

Gandia 0 - Dènia 0

Sabadell 1 - Ontinyent 0

stats