Futbol Català
Esports Futbol 21/08/2011

Mal dia per començar la lliga pels equips catalans

Només un dels sis clubs del principat ha pogut signar un triomf

Redacció
3 min
El Sant Andreu de Belmonte s'ha estrenat amb derrota

BarcelonaPoc positiva ha resultat la jornada d'estrena de la competició al grup tercer de Segona B pel que fa als equips catalans. Només el Reus ha obtingut la victòria (a domicili, en el derbi davant l'estrenat Lleida). Els cinc equips restants no han pogut sumar el triomf per inaugurar la temporada. El Sant Andreu ha perdut a casa amb l'Andorra, el Badalona ha caigut a Terol, el Llagostera ha estrenat categoria perdent a casa amb l'Ontinyent i l'Hospitalet ha cedit un empat com a local davant el Mallorca B.

Terol 1 Badalona 0

El Badalona, favorit entre els catalans, ha disputat un bon partit a Terol, però un matiner gol de Negral als tretze minuts, en una falta on la defensa escapulada ha fallat en el seu marcatge, ha acabat condemnant l'equip de Manolo Márquez, que ha disposat de bones ocasions d'empatar, sobretot a botes de Robles i Àlex Garcia, però que no ha pogut tornar a moure el marcador en tot l'encontre malgrat dominar clarament la segona part.

Sant Andreu 0 Andorra 1

Els quadribarrats han caigut derrotats al Narcís Sala per un recent ascendit que s'ha trobat amb un gol ben d'hora, fruit d'un cara a cara de Morales que ha superat l'altre Morales, el porter andreuenc, de xut ras. Un remat de cap de Nando i algun intent d'internada d'Araujo han estat les úniques opcions locals al primer temps. A la represa, amb un joc no gaire vistós en general, el Sant Andreu ha exercit més pressió als minuts finals incloent un gol no concedit a Marcos per mans del jugador en l'acció del remat.

L'Hospitalet 1 Mallorca B 1

El conjunt riberenc, que enguany busca sense complexes disputar la promoció d'ascens, s'ha estrenat cedint un empat davant el filial del Mallorca. L'equip de Jordi Vinyals s'ha avançat al marcador a tocar del descans, a falta de només un minut, amb un bonic gol de vaselina de Pitu que tancava una bona primera part amb ritme i intensitat. A la represa, Aridai ha fet l'empat als nou minuts i les forces s'han igualat fins al final de l'encontre.

Llagostera 1 Ontinyent 3

L'estrena de la categoria per l'equip llagosterenc ha suposat la primera derrota de la temporada en un partit on els d'Oriol Alsina han jugat un bon futbol però han pagat els plats trencats d'estrenar-se a la categoria de bronze. L'equip català ha patit un hat-trick de Gómez. El primer gol del jugador de l'Ontinyent ben d'hora, al minut 7. El doblet pel futbolista del conjunt visitant ha arribat al minut 25 de partit. Marc Mas, abans d'arribar al descans, ha retallat diferències i s'ha convertit en el primer golejador del Llagostera a Segona B. Al quart d'hora de la represa, Gómez ha sentenciat amb l'1-3.

Lleida 1 Reus 3

El primer derbi català de la temporada ha finalitzat amb triomf visitant. El refundat Lleida ha estrenat categoria i el Reus hi ha tornat després de cinc anys. Sergio León, al minut 20, ha obert la llauna pels del Baix Camp i ha deixat un 0-1 al descans del partit al Camp d'Esports. Als 20 minuts del segon temps, Canario s'ha convertit en el primer golejador del nou club de la Terra Ferma fent el provisional empat. Als darrers deu minuts s'ha gestat el triomf reusenc. Chumbi, al minut 81, ha fet una gran vaselina per posar el seu equip per davant. Ha tancat el compte golejador Trujillo a cinc minuts del final.

RESTA DE RESULTATS DE LA JORNADA 1

Huracán 1 - Olímpic 0

Dènia 3 - Saragossa B 0

Gandia 2 - Sporting Maonès 1

Manacor 0 - Atlètic Balears 2

Oriola 3 - València Mestalla 0

stats