Futbol Català
Esports Futbol 23/03/2011

El Reus impulsarà un referèndum entre els seus socis per decidir si jugarà a casa a les 12 del matí

L'entitat del Baix Camp busca una major presència de públic a les graderies i una menor despesa global de diners en empleats i llum

àngel Garreta
1 min
El Reus busca un horaria més còmode econòmicament

BarcelonaEls socis i sòcies del CF Reus Deportiu tenen una cita especial amb les urnes. No han d'escollir directiva, sinó l'horari de joc del seu equip a casa. Històricament, l'equip roig-i-negre ha disputat els seus duels com a local a les cinc de la tarda. Aquest horari suposa pels del Baix Camp una despesa extra en personal i llum, a la vegada que resta presència de públic, sobretot en els darrers anys, per la forta competència televisiva de partits de màxim nivell.

És per això que el proper 10 d'abril, coincidit amb la visita de l'Ascó, la directiva reusenca farà un referèndum entre la seva massa social per decidir entre les dotze del matí i les cinc de la tarda. Mentrestant, els dos partits que el Reus té a casa abans de conèixer la decisió dels seus abonats, es jugaran pel matí, com a prova per veure si la mesura és efectiva. La decisió dels socis serà totalment vinculant.

stats