Futbol Català
Esports Futbol 11/09/2011

El Reus, sorprenent líder en solitari

Inici sense precedents dels del Baix Camp a Segona B amb quatre victòries en quatre partits. El triomf davant L'Hospitalet (1-0) permet als de Santi Castillejo comandar la taula del grup tercer amb solvència

Santi Castillejo ha col·locat el Reus a dalt de tot

BarcelonaEl Reus és el líder de la categoria gràcies al triomf contra L'Hospitalet. Recent ascendit a Segona B, suma quatre de quatre en victòries -amb només un gol encaixat- i signa un dels millors inicis de la seva història. El Badalona, amb un nou triomf a casa, comença a escalar a la zona alta. Mentre que Sant Andreu i Llagostera segueixen sense guanyar un partit.

Mallorca B 2 - Llagostera 0

Quarta derrota de l'equip gironí en la seva estrena de la categoria, segona a terreny balear. Davant el Mallorca B l'equip d'Oriol Alsina no ha pogut sumar el primer punt després d'un tram final del primer temps on tot s'ha girat en contra. Al minut 33 el local Ignacio Flores ha inaugurat el marcador i poc després Espolita ha vist la segona groga, deixant l'equip català amb deu homes. Tot i mantenir-se amb opcions fins al final del partit en inferioritat numèrica, el Llagostera ha encaixat el segon en l'afegit, obra de Gallar.

Atlètic Balears 0 - Sant Andreu 0

Punt important el que ha sumat el Sant Andreu a domicili. Un botí que a nivell de classificació pot semblar insuficient però que està carregat de mèrit per haver-lo sumat al terreny de joc d'un clar aspirant a la zona alta. Els locals han començat dominant i tancant els quadribarrats al seu camp, fins que l'equip de Piti Belmonte ha començat a atrevir-se en atac. Malgrat disposar d'algunes arribades clares, cap dels dos equips ha aconseguit foradar la porteria.

Reus 1 - L'Hospitalet 0

Bon partit el derbi català disputat al Baix Camp. L'equip local, imparable en aquest inici, ha sumat els tres punts gràcies a una diana de Trujillo al minut 71 de partit, després de 'robar' la cartera a Hammouch en defensa. Els riberencs han jugat més de mitja hora amb deu homes per expulsió de Rubén. Tot i això, els de Jordi Vinyals han demostrat nivell i opcions durant l'encontre. En suma, tots dos equips han oferit una bona imatge en un dels partits de la jornada.

Badalona 2 - Manacor 0

El Camp del Centenari és un fortí i d'això s'aprofita un Badalona que comença a treure el cap pels llocs que li corresponen. Tot i ser un partit a priori no gaire complicat, l'equip local ha trigat a perfilar-lo. Manga ha obert el marcador als set minuts de la segona part i aquest no ha quedat definitivament tancat fins al gol de Pugui de penal a un minut per l'acabament.

Andorra 2 - Lleida 3

L'equip de la Terra Ferma s'ha pogut rescabalar de la derrota a la Copa del Rei tornant la moneda a l'Andorra de Terol a domicili. Imaz ha obert el marcador pels d'Emili Vicente però Morales ha igualat pels locals. No obstant això, un minut després, a quatre del descans, Eizaguirre ha posat per davant al Lleida a la mitja part. A la represa, empat de Fonsi només començar i diana final de Ballesteros, a un quart per a la finalització, que ha donat els punts a l'equip català.