Futbol Català
Esports Futbol 25/06/2011

Reus i Muntanyesa, dia 'D'

Els dos equips catalans afronten aquest cap de setmana el partit de tornada de la final de la promoció d'ascens a Segona B amb la possibilitat de fer història

Redacció
1 min

BarcelonaLa final de les finals de tota la temporada es juga aquest cap de setmana per dos equips del grup cinquè de Tercera que busquen l'ascens de categoria. El Reus viatja a Níjar mentalitzat de l'intent de l'equip local d'organitzar una autèntica ensarronada ambiental i estructural -hi ha risc que els periodistes no puguin fer la seva feina per prohibició del club andalús- i és per això que intentarà defensar amb dents i ungles el 2-0 d'avantatge del partit d'anada al Baix Camp.

Per la seva banda, la Muntanyesa necessita almenys un 1-0 (el resultat més produït a casa pels del barri de la Prosperitat) per poder capgirar l'eliminatòria davant el Sestao River (derrota 2-1 a l'anada). Els de Nou Barris tindran el factor camp a favor amb un ambient que s'espera històric per aquest humil districte barceloní. Obrirà el foc el Reus, que jugarà aquesta tarda, i el tancarà la 'Monta' diumenge a la tarda.

FINAL (tornada) PLAY-OFF

COMARCA DE NÍJAR - REUS

Dissabte 25 de juny · 17 hores

Xiula: Jesús Muñoz Mayordomo (Castella la Manxa)

MUNTANYESA - SESTAO RIVER

Diumenge 26 de juny · 18 hores

Xiula: Fernando Navarro Collados (València)

stats