Futbol Català
Esports Futbol 06/07/2011

La RFEF dóna deu dies de termini als clubs per decidir quins equips acabaran militant a Segona B

Totes les entitats que vulguin assolir la categoria hauran d'abonar 395.000 euros

àngel Garreta
1 min
Ángel Maria Villar ha reconegut que ell donava suport a Casals

BarcelonaEl secretari general de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Jorge Pérez, ha anunciat aquest matí que l'ens federatiu ha decidit donar deu dies de marge als clubs per acabar de quadrar els 80 equips que, en principi, haurien de formar la divisió de quatre grups de Segona B la propera temporada. Els clubs de Tercera que no van assolir l'ascens tindran preferència i, en cas de renunciar-hi, els equips descendits en la lliga regular de Segona B la temporada passada.

La RFEF segueix ferma en la seva decisió d'exigir la mitjana del deute acumulat pels clubs descendits per l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). El club que vulgui la plaça haurà d'abonar 395.000 euros. La preferència sempre la tindran els equips que formen part de la federació territorial dels clubs implicats. Malgrat que el límit per estar al dia federativament va caducar el passat 30 de juny, alguns dels propis equips descendits han acabat abonant els seus deutes durant aquests primers dies de juliol i han salvat la categoria, com és el cas del Castelló.

L'únic que a dia d'avui tenen clar els clubs catalans és que el seu grup de militància a Segona B passarà a ser el segon enlloc del Tercer i s'agruparan, a diferència de l'any passat, amb els equips de la comunitat d'Aragó. Provisionalment el grup té 18 equips (pendent que la RFEF decideixi sobre el Lleida): Andorra, Terol i Saragossa B (Aragó), Atlètic Balears, Manacor i Sporting Maonès (Balears), L'Hospitalet, Badalona, Reus, Llagostera i Sant Andreu (Catalunya), Castelló, Dènia, Olímpic, Gandia, Ontinyent, Oriola i València Mestalla (València).

stats