Futbol Català
Esports Futbol 31/05/2011

El Rubí torna a Tercera i tanca el cercle d'ascensos

L'equip celebrarà una gran festa a casa en la darrera jornada contra el Guíxols

Redacció
1 min
La plantilla del Rubí ja és de Tercera

RubíUn tercer equip faltava per apuntar-se a la festa de l'ascens a Tercera i la grossa va caure a Rubí. L'equip entrenat per Alberto Fernández necessitava puntuar al camp del Vic -també ascendit- per finalitzar la jornada per sobre del Tàrrega, situat fins aquell moment a dos punts amb el goal average perdut pels lleidatans. Un empat sense gols del Rubí combinat amb una sorprenent derrota dels blaugranes a Sants (4-1) va permetre l'ascens matemàtic de l'equip blanc-i-vermell.

El club rubinenc celebrarà el seu ascens aquest diumenge (12 hores) en el darrer partit del campionat davant el Guíxols. L'entrada serà gratuïta, amb una rifa de 5 euros on se sortejaran diferents productes i una samarreta signada per tots els jugadors de la plantilla. Després de l'encontre, la plantilla celebrarà un dinar obert a socis i aficionats per 40 euros i pel qual es pot reservar ticket trucant al club al 935 888 435. El Rubí espera omplir el camp de gom a gom.

Retirada de Fernando Kroeff i homenatge

El final de la lliga 2010-2011 també significarà la retirada del capità Fernando Kroeff. Previ a l'encontre amb el Guíxols el futbolista rebrà el seu merescut homenatge i agraïment de l'afició local després de militar al Rubí les darreres quatre temporades. Fernando va ser clau en l'ascens aconseguit l'any 2009 de Preferent a Primera Catalana, ja que va ser pitxitxi de la competició dues temporades seguides.

stats