Futbol Català
Esports Futbol 13/01/2011

El Sabadell té de cara accedir als quarts

Els arlequinats guanyen 3-1 al Saragossa B en l'anada de vuitens de la Copa RFEF

'Peque', al centre de la imatge, abraçat per dos companys durant el partit d'ahir

SabadellLa Nova Creu Alta va viure un partit fred amb poca presència de públic (poc més de mig miler d'espectadors) però que va servir per veure com el conjunt arlequinat posava mig peu als quarts de final de la Copa Federació. El Saragossa B va agafar confiança al primer temps, a mida que els minuts seguien el seu curs i el marcador no es movia. Lluís Carreras, tècnic local, va fer jugar gairebé tots els suplents i jugadors menys habituals, tal com ja havia anunciat a la roda de premsa prèvia al partit.

A poc d'arribar-se al descans, el visitant Edu va fer un 0-1 que va portar tots dos equips a vestidors. A la represa, els jugadors del Sabadell van donar la volta al partit amb gols de Fito només començar el segon temps, Aitor Ramírez "Peque" al minut 73 i Joaquín -reaparegut després d'una lesió- només dos minuts més tard. L'onze de sortida dels arlequinats va ser: Oriol Torres, Chapi, Pagès, Mikel Azparren, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Jonathan, Raúl Rodríguez, Pinilla i Aitor.