Futbol Català
Esports Futbol 05/06/2011

El Sabadell va camí del triplet

Un gol d'Isaac Cuenca permet als arlequinats superar al Múrcia (1-0) i afrontar amb avantatge la tornada de la final pel campionat absolut de Segona B

Redacció
1 min
El tècnic del Sabadell, Lluís Carreras

SabadellEl Centre d'Esports Sabadell es troba a només noranta minuts de posar la cirereta del pastís d'una temporada simplement històrica. Al títol de lliga del grup tercer de Segona B s'ha de sumar el retorn a la divisió de plata gairebé dues dècades després. Un doblet que es podria convertir en triplet si la setmana vinent, a Múrcia, l'equip dirigit per Lluís Carreras aconsegueix proclamar-se campió de campions de tota la divisió de bronze del futbol estatal.

Pel que fa al partit, tots dos equips van tenir ocasions clares de gol, sobretot al primer temps. El gol decisiu del partit va arribar a quatre minuts per acabar l'encontre, després d'una providencial aturada del porter arlequinat De Navas. L'extrem Isaac Cuenca, amb un xut afortunat que va rebotar en un jugador rival, va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Eliminatòria pel títol absolut de Segona B (anada)

SABADELL 1 - MÚRCIA 0

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Pagés (Agustín, 52'), Toni Lao, Àlex Ruiz, Robles, Puigdollers, Fito (Isaac Cuenca, 63'), Raül Rodríguez (Marc Fernández, 69'), Eneko i Joaquín.

Múrcia: Alberto, Luciano (Abraham, 77'), Cámara, Gago, Góngora, Urzaiz, Kike García, Molino, Cañadas (Pedro, 72'), Marín (Isaac, 80') i Carles.

Gol: 1-0 (Isaac Cuenca, 86')

Àrbitre: Ripoll Solano (Balear)

Targetes: Grogues a Pagés, Toni Lao i Agustín (Sabadell)

stats