Futbol Català
Esports Futbol 03/09/2011

Sant Andreu i Llagostera busquen els primers punts

Tots dos equips ho intentaran a casa davant Ontinyent i Olímpic respectivament

Redacció
1 min
Els quadribarrats volen començar a protagonitzar imatges com aquesta durant els partits

BarcelonaEls dos únics equips catalans de Segona B que es mantenen sense puntuar després de dues jornades, Sant Andreu i Llagostera, afronten aquest cap de setmana el repte d'estrenar-se al caseller i amb la possibilitat de fer-ho davant les seves respectives aficions. L'equip quadribarrat rebrà l'Ontinyent diumenge a la tarda i el conjunt llagosterenc, un 'vell' conegut, l'Olímpic de Xàtiva, aquest mateix dissabte a la tarda.

Pel que fa al quadre que entrena Piti Belmonte, la falta de gol és la primera assignatura pendent. El Sant Andreu, conjuntament amb el Saragossa B, és l'únic equip que no ha marcat cap gol. A Llagostera, els d'Oriol Alsina rebran el mateix rival que dimecres van eliminar per 4-2 a la Copa del Rei. D'entre tots els equips catalans, l'únic que podria fer un ple de victòries (tantes com jornades) és el Reus, que tindrà una missió complicada a Terol.

Els dos grans favorits, el Badalona i L'Hospitalet, es veuran les cares amb l'Huracán València i el Saragossa B respectivament. Els escapulats ho faran a domicili i els riberencs al seu estadi. Per la seva banda, el Lleida rebrà el Dénia al Camp d'Esports en el darrer partit de la jornada, que es disputarà diumenge a la tarda.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

LLAGOSTERA - OLÍMPIC

Dissabte, 3 de setembre · 18 hores

HURACÁN - BADALONA

Dissabte, 3 de setembre · 19 hores

SANT ANDREU - ONTINYENT

Diumenge, 4 de setembre · 17 hores

TEROL - REUS

Diumenge, 4 de setembre · 18 hores

L'HOSPITALET - SARAGOSSA B

Diumenge, 4 de setembre · 18:45 hores

LLEIDA - DÉNIA

Diumenge, 4 de setembre · 19 hores

stats