Futbol Català
Esports Futbol 03/03/2011

El Sant Andreu, multat amb 602 euros

L'acta del partit de diumenge davant el Terol, on l'àrbitre va reflectir insults i el text d'una pancarta contra la seva persona, motiu de la sanció

Redacció
1 min
La pancarta que l'àrbitre va traslladar literal a l'acta

BarcelonaLa Unió Esportiva Sant Andreu ha rebut una multa per valor de 602 euros per part de la federació un cop valorada l'acta que va signar l'àrbitre Heriberto Ramos Rodríguez. Un sector de l'afició del Sant Andreu, ubicada rere un dels gols, va rebre el col·legiat amb una pancarta que deia "àrbitres corruptes, la vergonya del futbol". Cal recordar que aquest mateix àrbitre va ser l'encarregat de xiular el partit d'anada de la darrera ronda eliminatòria per l'ascens a Segona A entre el FC Barcelona B i el Sant Andreu, on un penal inexistent xiulat a darrera hora va significar l'única diana de l'eliminatòria i l'ascens final del filial blaugrana a la divisió de plata.

L'import final de la multa ve condicionat també per les línies de l'acta on el col·legiat assegura haver rebut insults i amenaces. D'aquesta manera es dóna la circumstància que el Sant Andreu s'ha vist doblement afectat per fets relacionats, d'una forma o altra, pel mateix àrbitre. Fonts del club quadribarrat asseguren no descartar l'opció de demanar, formalment, que aquest col·legiat no torni a xiular mai més al club andreuenc per evitar futurs problemes i tensions.

stats