Futbol Català
Esports Futbol 27/02/2011

Llobet apropa el Sant Andreu al seu objectiu

El jove jugador andreuenc capgira el marcador amb dos gols contra el Terol (2-1)

Els andreuencs s'apropen al somni

BarcelonaUna pancarta al gol de l'estadi andreuenc on es podia llegir "àrbitres corruptes, la vergonya del futbol", ha servit de rebuda a la tripleta arbitral del partit d'avui. El públic del Sant Andreu no ha oblidat l'arbitratge d'Heriberto Ramos Rodríguez, el mateix col·legiat que es va inventar el penal decisiu de la promoció d'ascens contra el Barcelona B al Miniestadi l'estiu passat i que, amb aquesta decisió, va complicar les opcions d'ascens de l'equip quadribarrat al partit de tornada.

Pel que fa al duel d'avui, en la primera arribada clara del Terol a l'àrea andreuenca ha arribat el gol visitant, obra de Salva al minut 14. El primer temps ha finalitzat amb el marcador parcial favorable a l'equip de Ramon Maria Calderé. Al segon temps, el Sant Andreu s'ha mostrat totalment superior al seu rival i ha acabat capgirant el marcador amb dos gols de Llobet. El primer, als dotze minuts, arribant des del darrere i creuant la pilota lluny de l'abast del porter. El segon, set minuts més tard, en aprofitar el propi Llobet un refús del pal a xut de Matamala. La victòria col·loca l'equip de Natxo González de ple en la lluita per la zona noble.