Futbol Català
Esports Futbol 16/12/2010

El Santboià desaprofita una gran oportunitat

L'equip del Baix Llobregat no pot superar l'Alzira (1-1), cuer de la lliga

Sant Boi de LlobregatUn regust més agre que dolç va deixar-li al Santboià el punt obtingut ahir al vespre al Joan Baptista Milà contra el darrer classificat del grup tercer de Segona B, l'Alzira. En la disputa del partit ajornat el passat 28 de novembre, els de Quim Ayats van desaprofitar una excel·lent ocasió de retallar punts amb els equips classificats fora de la zona de descens. El Santboià seguirà ocupant una setmana més la penúltima posició.

L'encontre va començar amb un dubtós penal assenyalat a favor dels visitants i que David no va desaprofitar des dels onze metres. S'havien disputat sis minuts de joc i el Santboià perdia 0-1. Malgrat això, els locals van saber igualar l'electrònic amb un gol de Fran Erencia al minut 19 del primer temps. El conjunt vermell tenia per davant tot el partit per no només evitar que el cuer aconseguís el seu primer triomf en lliga sinó per deixar els punts a casa.

L'empat, però, no va servir per veure un millor Santboià -ni tan sols al segon temps-. De fet, l'Alzira va realitzar un millor tram final de partit i va gaudir d'alguna ocasió que li podria haver donat un històric primer triomf en l'actual temporada. Finalment el punt no serveix de gaire als dos darrers classificats de Segona B.