Futbol Català
Esports Futbol 21/12/2010

La directiva del Santboià es considera perjudicada arbitralment en un 80% dels partits disputats

El president de l'entitat, Ramon Andreu, ha parlat amb Victoriano Sánchez Arminio, president del Comitè Tècnic d'Àrbitres de la RFEF

Redacció
2 min
El president del Santboià, Ramon Andreu

Sant Boi de LlobregatEl gol fantasma amb el que el Santboià va perdre el partit a L'Hospitalet (3-2) en temps afegit, ha fet vessar el got de la paciència del club de Sant Boi. Avui mateix, el president de l'entitat, Ramon Andreu, ha parlat amb Victoriano Sánchez Arminio, president del CTA de la Federació Espanyola. Aquest últim s'ha compromès amb Andreu a revisar el vídeo que el club facilitarà a l'ens federatiu amb un recull de jugades polèmiques.

La directiva del Santboià ha redactat també un comunicat de caràcter oficial on es mostra molesta amb les darreres decisions arbitrals. Textualment el comunicat diu el següent:

"En primer lloc volem manifestar que mai aquesta directiva, presidida per Ramon Andreu, ha manifestat la més mínima crítica cap al col·lectiu arbitral, donat que sempre ha considerat que fa una de les tasques més difícils dins el món del futbol. El que està passant aquesta temporada, però, amb el nostre club a Segona B, ens està sorprenent moltíssim, amb un 80% de partits en què hem patit decisions arbitrals perjudicials. La gota que va fer vessar el got va tenir lloc aquest diumenge en el partit davant l'Hospitalet, en què l'actuació arbitral va ser vergonyosa, amb tot l'ampli sentit d'aquesta paraula. No ens creiem que fos per ineptitud del col·legiat, sinó que veiem una predeterminació reincident a perjudicar al nostre club quan, reiterem, des que està a la presidència Ramon Andreu ningú pot dir el més mínim de l'esportivitat i respecte que mostrem amb tots els col·lectius que conformen el futbol.

Aquesta junta està cercant constantment recursos econòmics en aquests moments difícils per tirar endavant l'entitat i ens sentim greument perjudicats per elements aliens que no sabem quines són les seves pretensions. No permetrem, de cap de les maneres, que es jugui amb el pa d'un cos tècnic i d'uns jugadors que ho estan donant tot i que acaben els partits plorant d'impotència. No ho tolerarem".

stats