Esports Futbol 10/01/2011

La Gramenet surt triomfant del duel de necessitats

Victòria colomenca a Sant Boi amb un home menys durant 67 minuts (0-2)

Una jugada del duel decisiu de la zona baixa entre Santboià i 'Grama'

Sant Boi de LlobregatDramàtic es presentava el duel de Santboià i Gramenet. Tots dos equips, ficats de ple a la zona de descens, tenien en joc la possibilitat d'agafar una mica d'aire a la classificació i, indirectament, deixar tocat el seu rival. La victòria va caure del cantó visitant i ho va fer carregada d'èpica. Els de Ramon Moya van guanyar 0-2 amb només deu homes sobre el camp des del minut 23 del primer temps, per una doble groga a Ruben.

Instants després de l'expulsió, el conjunt blau va avançar-se al marcador des del punt de penal. Cárdenas va fer falta sobre Juste dins l'àrea i Cazorla no va perdonar el 0-1. Un remat al pal dels colomencs abans del descans podria haver ampliat el marcador. A la represa, dues bones ocasions dels locals a botes de Fran Piera i Guillem Cornellà, pràcticament consecutives. Amb els locals pressionant sobre l'àrea rival, la 'Grama' va aprofitar una contra per sentenciar al minut 90 amb el 0-2, obra de Juste. Pel Santboià, que segueix últim de la classificació, l'única notícia bona d'ahir va ser el debut del veterà Joan Molina a la davantera del conjunt vermell.