Futbol Català
Esports Futbol 24/12/2010

El Sabadell desaprofita l'ocasió de tancar l'any 2010 com a líder en solitari de la Segona B

Empat (2-2) entre el penúltim i el segon

Sant Boi de LlobregatEl segon dels partits avançats de la dinovena jornada del campionat al grup tercer de Segona B va acabar en taules entre el Santboià i el Sabadell. L'equip arlequinat va desaprofitar una bona oportunitat per tancar el 2010 com a primer classificat temporal de la lliga. Per la seva banda, l'equip de Sant Boi suma un punt que si bé l'apropa a la zona de promoció de permanència (ara a quatre punts a falta que l'Atlètic Balears disputi el seu partit el dos de gener), no ajuda massa a l'equip vermell.

Tots dos equips van arribar al descans del partit amb 0-0 al marcador, deixant tots els gols per la segona meitat després d'uns primers quaranta-cinc minuts no gaire lluïts. A la represa, el Sabadell es va avançar ben aviat des del punt de penal -als cinc minuts- gràcies a Hiroshi. Ben ràpid va reaccionar el Santboià, que va empatar gràcies a Peque. L'alegria va durar poc pels de Quim Ayats donat que dos minuts més tard Mikel Azparren va tornar a posar per davant als arlequinats amb la diana de l'1-2. El Sabadell podria haver sentenciat amb arribades de Fito i Juvenal, però quan tot semblava apuntar a una victòria visitant, va arribar un nou penal, en aquesta ocasió a favor dels locals. El veterà Monty va assumir la responsabilitat i no va fallar davant De Navas, portant el partit cap a l'empat definitiu.