Futbol Català
Esports Futbol 08/05/2011

El Badalona s'assegura lluitar per pujar a Segona mentre la 'Grama' cau a Tercera divuit anys després

Segona B /Resum jornada 37: Els escapulats disputaran el 'play-off' cinc anys després de la darrera ocasió. La Gramenet acompanyarà al Santboià a Tercera deixant enrere gairebé vint anys consecutius a Segona B

Redacció
2 min
El Badalona viu el seu moment més dolç

BarcelonaFesta grossa a Badalona després de la victòria del conjunt de Manolo Márquez contra el Gandia (2-1) que permetrà als escapulats lluitar per pujar a Segona A després de cinc anys. El conjunt del Camp del Centenari acompanyarà segur al Sabadell en aquest repte. Curiosament, els gols que permeten lluitar pel somni els ha transformat el Gandia en pròpia porta: Romero al primer temps i Pereira a deu minuts pel final del partit, tots dos al servei d'una falta i després d'un rebot.

Per sota, comiat trist de la Gramenet a la categoria que ha defensat de forma consecutiva des de l'any 1993. Divuit temporades a Segona B amb set promocions d'ascens a la divisió de plata a les esquenes acomiaden els colomencs, que tornaran a Tercera després de perdre contra l'Alcoià per 3-1 a domicili i quedar-se, a una jornada del final, matemàticament sense opcions possibles de salvació.

Tornant a la part alta, el Sabadell, des de la seva proclamació matemàtica com a campió, acumula dues derrotes seguides, aquesta jornada a Dènia (1-0). Lluitant per donar una sorpresa de darrera hora es troba L'Hospitalet, que ha guanyat amb patiment per 1-2 el derbi contra el Santboià amb gols de José -en pròpia porta- i Cristian Alfonso. Pel mig, Monty, de penal, havia signat l'empat temporal del conjunt local. Els riberencs necessiten guanyar a la darrera jornada i esperar que perdi l'Alcoià o bé que perdi l'Oriola i puntui el Badalona per així també desfer un possible triple empat que seria desfavorable al conjunt català.

Després de la nefasta notícia institucional que ha afectat el Lleida aquesta setmana, els d'Emili Vicente han tornat a perdre a casa contra un equip de la zona de descens, en aquesta ocasió 0-2 davant el Mallorca B. L'equip de la Terra Ferma, tocat de mort a nivell d'entitat, no podrà aspirar a finalitzar la seva darrera temporada com a SAE (societat anònima esportiva) a Segona A. Per la seva banda, el Sant Andreu, amb un empat a zero a Ontinyent, ha certificat que no podrà lluitar enguany per la categoria de plata del futbol estatal també de forma matemàtica.

Tots els resultats de la jornada

Lleida 0 - Mallorca B 2

Sporting Maonès 0 - Alzira 2

Santboià 1 -L'Hospitalet 2

Dènia 1 - Sabadell 0

Castelló 0 - Atlètic Balears 0

Terol 2 - Oriola 3

Badalona 2 - Gandia 1

Alcoià 3 - Gramenet 1

Ontinyent 0 - Sant Andreu 0

Benidorm 3 - Alacant 3

stats