Futbol Base
Esports Futbol 04/04/2011

El juvenil B del Barça protagonitza un gran gest esportiu deixant-se marcar un gol

L'equip entrenat per Sergi Barjuan va marcar amb el porter del Castelldefels lesionat. El tècnic va ordenar als seus jugadors que es deixessin marcar en la jugada següent

Redacció
1 min
Sergi Barjuan va ordenar al seu equip encaixar un gol

CastelldefelsEn el transcurs del partit de Lliga Nacional disputat al municipal d'Els Canyars entre els juvenils del Castelldefels i el Barcelona B, el porter mariner Marc Gilabert va quedar estès a terra fruit d'un fort cop després de refusar una pilota amb els punys. En aquell moment, la pilota va caure a peus del lateral blaugrana Carlos, que, sense veure el porter a terra, va xutar des de 35 metres fent gol a porta buida. Els jugadors locals van protestar l'acció i quan els barcelonistes es van adonar de la situació del porter, el seu tècnic, l'exjugador del primer equip Sergi Barjuan, va donar l'ordre als seus jugadors de deixar-se marcar un gol només treure el Castelldefels de mig camp.

El local Dani López va arribar amb la pilota als peus fins la porteria rival, sense cap oposició, i va tornar l'empat al marcador. El Castelldefels va mostrar el seu agraïment de forma pública per la megafonia del camp, en aquell mateix instant, i també ho ha fet avui en una nota pública adreçada als mitjans. Tot i que un fet com aquest no és aïllat, cal destacar-lo com un exemple de valors i esportivitat en els temps que corren.

L'entitat blaugrana, al seu canal oficial de YouTube, ha publicat el vídeo de l'acció i les declaracions posteriors de Sergi Barjuan.

stats