Futbol Català
Esports Futbol 31/01/2011

Llagostera, Muntanyesa i Europa no afluixen

Victòria dels tres primers de Tercera. Ensopegada de quatre dels màxims favorits a viure en zona alta: Espanyol B, Manlleu, Reus i Terrassa.

àngel Garreta
1 min
El Cornellà tanca el grup de play-off a Tercera / Foto: JOSEP M. TORRENT

BarcelonaTres equips han superat o arriben a la barrera dels 40 punts: Llagostera, Muntanyesa i Europa, que no van fallar en la seva cita aquest cap de setmana. Dissabte el Llagostera va guanyar per la mínima al Prat al seu camp. La 'Monta' es va confirmar com seriosa candidata al play-off en derrotar un altre aspirant, l'Espanyol B, per idèntic resultat. L'Europa va signar a Castelldefels l'únic triomf forani de la jornada amb tres gols de bandera (0-3) i un partit rodó.

Acompanyant al trio capdavanter està el Cornellà, que es va desfer de la Pobla de Mafumet per 1-0 (no van marcar els pitxitxis de la categoria, ni Melo ni Virgili). A banda de l'Espanyol B, tres equips més que al mes d'agost es van perfilar com clars aspirants a l'ascens van punxar i tenen cada vegada menys marge d'error. El Manlleu es va deixar dos punts a casa contra l'últim, el Premià (1-1), el Reus va fer el mateix a casa contra el Balaguer per idèntic resultat (1-1) i el Terrassa va signar també taules (en aquest cas 2-2) al terreny d'un Ascó encara molt viu.

La resta de resultats de la jornada van ser: Vilafranca 3- Vilanova 2; Amposta 3- Masnou 2 i Palamós 2 - Gavà 1.

stats