Futbol Català
Esports Futbol 13/02/2011

Derrota dels quatre equips de play-off!

Tercera / Resum Jornada: Sorprenent ensopegada de Muntanyesa, Llagostera, Cornellà i Europa que aprofiten els perseguidors per estretar la zona alta

àngel Garreta
1 min
La Pobla s'ha colat entre els tres primers

BarcelonaLes sorpreses de la jornada a Tercera van començar ahir amb la victòria del Balaguer al terreny de joc del Llagostera (2-3). Durant la matinal d'avui, el líder, la Muntanyesa, i el tercer classificat, el Cornellà, han acompanyat en resultats. Els groc-i-negres han caigut derrotats a Castelldefels (2-1) i els verds a casa davant l'Espanyol B (2-4). Per acabar-ho de rematar, l'Europa, a la tarda, va deixar-se els punts a Manlleu (2-0).

D'aquest quàdruple fet s'ha aprofitat la Pobla de Mafumet, amb el seu triomf a Ascó (0-2) ocupa ara la tercera posició de la taula i envia l'Europa fora d'aquesta zona després de moltes setmanes. La golejada de la jornada l'ha protagonitzat un revifat Reus, que s'ha imposat sense pietat al darrer classificat de la lliga, el Premià (6-0). A la zona baixa, el Palamós no ha pogut fer bona la dita de victòria segura amb nou entrenador i ha caigut dins la zona de descens directe a Primera Catalana. El degà ha caigut 0-1 amb un Vilanova que, precisament, abandona aquesta zona i s'alça fins la setzena posició.

La resta de resultats de la jornada són: Masnou 1 - Prat 3; Vilafranca 2 - Terrassa 0 i Amposta 4 - Gavà 1.

stats