El Llagostera marca distàncies com a líder

Jornada amb set empats, cinc d'ells a dos

àngel Garreta
Espanyol B 1 - Europa 1 / Foto: CEEUROPA.CAT

BarcelonaEl Llagostera segueix amb velocitat constant instal·lat al liderat de la lliga i ja ha marcat certes distàncies amb els perseguidors, camí del títol al grup V de Tercera. Els d'Oriol Alsina van superar dissabte al Masnou per 2-1 i porten ja quatre victòries seguides. En el derbi barceloní entre Espanyol B i Europa, el ritme intens no va faltar i tampoc la polèmica. L'Europa guanyava 0-1 quan un penal inexistent va ficar als locals al partit i de poc li va anar al conjunt escapulat de no sortir derrotat (1-1 final). No obstant, els de Pedro Dólera sumen ja tretze jornades sense perdre.

De fet, l'Europa ha ampliat en un punt el seu segon lloc en solitari aprofitant-se d'una jornada autènticament boja. Dels deu partits de la setmana, set van acabar en empat i cinc d'ells en empat a dos gols. Aquestes xifres parlen per sí mateixes del que enguany és el grup català de Tercera: una categoria igualada i on gairebé ningú sembla voler destacar, per bé de l'emoció. Qui ha tret també profit de tot això és la Muntanyesa, que va superar a Nou Barris a la Pobla de Mafumet per 1-0. L'equip groc-i-negre és ara tercer amb 35 punts... i tretze minuts pendents de jugar a l'Olímpic de Terrassa, donant inici amb un penal a favor.

Per la seva banda, el Castelldefels es va retrobar amb la victòria (2-1) i amb els gols -feia sis setmanes que no marcava- per desfer-se d'un Premià que ja té coll avall que baixarà a Primera Catalana. La resta de resultats de la jornada són: Cornellà 2 - Terrassa 2; Vilafranca 2- Gavà 2; Manlleu 1 - Balaguer 1; Amposta 2 - Palamós 2; Reus 2 - Prat 2 i Ascó 2 - Vilanova 2.