Futbol Català
Esports Futbol 12/01/2011

El Terrassa disputarà 283 minuts en dotze dies

L'equip egarenc té pendents dos partits que jugarà enmig dels diumenges de calendari regular. El primer d'ells, aquesta tarda contra l'Espanyol B

Redacció
1 min
Montero, jugador del Terrassa

TerrassaEl partit entre Espanyol B i Terrassa que s'havia de jugar el passat 12 de desembre i que pertany a la jornada número 18 del campionat, es jugarà aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià a partir de les 19 hores. L'encontre es va ajornar en aquell moment a petició del conjunt blanc-i-blau a causa de les baixes per lesió del partit davant el Balaguer.

Els de Miguel Olmo, per la seva banda, tenen encara pendents també tretze minuts de joc contra la Muntanyesa a l'Olímpic de Terrassa en un partit que finalitzarà a porta tancada i es posarà en marxa amb un penal a favor dels visitants amb 1-0 al marcador. Tot això enmig dels partits de lliga del diumenge 16 i 23 del present mes on hi ha, com és lògic, els partits de lliga marcats al calendari regular. Això farà que l'equip egarenc faci servir als seus jugadors durant 283 minuts mentre la resta de rivals jugaran només 180 els propers dies.

És per això que els responsables físics de l'equip vermell preparan un pla específic de treball pels jugadors. Olmo, per la seva banda, podria variar l'onze inicial amb algunes cares noves o menys habituals en els propers partits, segons els resultats que vagi sumant el seu equip en aquesta petita concentració de quatre partits en dotze dies.

stats