Terrassa i Europa no aprofiten la derrota del líder

La zona de 'play-off' s'ajusta, però per primera vegada a la lliga es marca certa distància entre la meitat de la taula i els sis últims equips

àngel Garreta
Una jugada del Terrassa - Europa d'avui

BarcelonaL'Olímpic de Terrassa ha acollit aquest matí el duel de la jornada. L'equip local ha afrontat el dimecres festiu de lliga en quarta posició i el visitant com a segon. Al final de la jornada, el Terrassa ha caigut del play-off tot i que es manté a un curtet punt de distància i l'Europa ha acabat quart. El partit ha estat molt ensopit, tots dos equips han mostrat un respecte exagerat. Poques ocasions de gol i pocs remats a porteria. L'Europa, que s'ha avançat amb un gol en pròpia porteria de Montero al minut 58, s'ha quedat amb deu efectius al cap de cinc minuts. A dos minuts del final, Reyes, de cap, ha establert l'empat. Amb un punt per banda, cap dels dos conjunts ha aconseguit aprofitar la punxada del líder, el Llagostera (derrotat a casa davant el Reus per 0-1). L'equip gironí segueix primer, però a quatre punts del segon, que ara és el Manlleu, equip que també ha guanyat a domicili, 1-2 al Masnou.

En tota la jornada, curiosament, només una victòria local. El Balaguer ha superat 3-1 l'Espanyol B en un partit calent però que ha servit als de Lluís Elcacho per situar-se quatre punts per sobre de les places de descens. D'aquesta tensió en parla el lloc web espanyolista, que comenta a la seva crònica que cinc jugadors del filial blanc-i-blau han acabat a l'hospital per culpa de les entrades dels locals. El Balaguer ha acabat el partit amb nou jugadors sobre el terreny de joc, però als instants finals del duel, fet del qual es queixa l'equip de Toni Rovira.

També és destacable la victòria de l'Ascó al camp del Palamós. El degà del futbol català queda situat dos punts per sobre del descens i l'Ascó s'apropa a dos punts del Palamós i acaba amb una mala ratxa de tretze partits sense guanyar, la dinàmica més dolenta fins ara d'un equip aquesta temporada.

La resta de resultats són els següents: Premià 0 - Pobla Mafumet 2; Prat 0 - Castelldefels 0; Gavà 1 - Cornellà 3; Vilanova 2 - Muntanyesa 2; Amposta 0 - Vilafranca 3.