Futbol Català
Esports Futbol 25/04/2011

La Pobla fa un pas de gegant cap a la promoció

Un gol de Xavi Boniquet en temps afegit, dóna el triomf al filial del Nàstic a domicili contra el Terrassa i el consolida dins la zona capdavantera de la lliga

TerrassaImportant victòria 'in extremis' (2-3) d'una Pobla de Mafumet que està a un pas de certificar la seva presència a la promoció d'ascens a Segona B. El filial del Nàstic sembla que finalment podrà disputar-la si aconsegueix la classificació a final de lliga donat que el seu primer equip apunta a permanència a Segona A i, per tant, no hi hauria coincidència d'equips al grup tercer de Segona B.

Per poder aspirar al primer play-off de la seva història, el conjunt grana va haver de patir a l'Olímpic de Terrassa. Un maniter gol de Fran al minut 8 i una segona diana de Vélez a la mitja hora de joc semblava posar les coses de cara pels pobletans. No obstant, l'equip local va reaccionar al tram final de partit i va igualar a dos amb gols de Carlos i Urbano, transformats amb només onze minuts de diferència. Quan les taules semblaven definitives, una diana de Xavi Boniquet al minut 91 va decantar el marcador cap al ccostat visitant.