Futbol Català
Esports Futbol 02/08/2011

Campanada de l'Horta en l'estrena de l'Històrics

L'equip barceloní dóna la sorpresa als penals després d'empatar 0-0 contra el Santboià en l'únic partit de la fase de grups disputat a 90 minuts

àngel Garreta
Torneig d'Històrics

BarcelonaEl Torneig d'Històrics del Futbol Català va donar ahir el seu tret de sortida amb una campanada. El primer dels grups de la fase de classificació, que es va jugar a 90 minuts entre el Santboià i l'Horta –per retirada a darrera hora del Premià– va donar la sorpresa. L'equip del Feliu i Codina va derrotar el favorit, de Tercera Divisió, després d'un partit sense gols.

Pedro va tenir la primera ocasió del partit, al minut 11, amb un control de pilota al segon pal i un xut posterior que va anar a parar al travesser. El partit, de ritme propi de la pretemporada, va tenir alternatives en aproximacions dels dos equips a l'àrea rival, però poques ocasions clares de veritat. Si el primer temps va tenir una acció molt clara del Santboià, d'una també clara va gaudir l'Horta a la represa en un remat de Pereira a la mitja volta al qual va respondre de punys el porter Éric Alcaraz.

Als penals, inici amb encert de la tanda per part de l'Horta i cap gol en els xuts del Santboià –un al pal i els altres dos aturats per Álvaro Britos. Efectivitat màxima del conjunt blanc-i-negre en els xuts de Rueda, Juárez i Pereira que va servir per signar el 0-3 des dels onze metres i reservar un bitllet per a les semifinals del proper divendres.

PARTIT A FONS

Jugada de crac: Minut 18 del primer temps, el jugador del Santboià Romero fa tres quarts de volta i fa passar la pilota per sota les cames de Jaén.

L'anècdota: El col·legiat, López Quintana, davant la sorpresa de tothom, va tornar a fer sorteig de camp a la segona part.

El millor del partit: Álvaro Britos, porter de l'Horta, decisiu als penals.