Futbol Català
Esports Futbol 03/08/2011

Un gol d'Araujo certifica la classificació andreuenca

El segon grup de l'Històrics no va deixar lloc a la sorpresa. El Sant Andreu es va classificar amb una solitària diana contra el Terrassa i un empat davant el Sants

àngel Garreta
3 min
Històrics

BarcelonaEl favorit i cap de sèrie del grup 2 del Torneig d'Històrics, el Sant Andreu, va complir amb el seu paper i va superar la fase de classificació per accedir a les semifinals. El conjunt de 'Piti' Belmonte va inaugurar la jornada contra el Terrassa, mostrant un primer quart d'hora d'alt ritme de joc i qualitat. Fruit d'això va arribar l'únic gol del triangular i a la llarga decisiu. Al minut onze de partit Quim Araujo va rebre una pilota a la frontal i obrint-se angle amb un toc va engaltar un xut sec que va superar el porter Ortega.

La rèplica egarenca va arribar a pilota aturada, amb un xut de falta directa d'Urbano fregant el travesser. L'aposta de joc dels dos equips era clara i va agradar al nombrós públic assistent a La Verneda, el doble que en la jornada anterior. El resultat final d'un gol a zero va deixar pas al duel entre el Terrassa i el Sants. Els de Julià Garcia van ser millors que el seu rival i ben d'hora van gaudir d'una gran ocasió, amb un xut de Xavi Pascual al travesser amb el marcador assenyalant el minut cinc.

Per part del terrassa, Sissoko, amb un fort xut passada la mitja hora, va obligar Carulla a treure un puny salvador. Xavi Pascual va tornar a repetir travesser, en aquesta ocasió al minut 40. Un cara a cara d'Edu davant Ortega podria haver donat el triomf al Sants, però el seu xut va topar amb la cama del porter egarenc i el marcador no es va moure.

Al tercer i definitiu partit, el Sant Andreu tenia prou amb un empat per passar de grup i el Sants estava obligat al triomf. Qui sap si marcats per això, els blanc-i-verds va jugar un partit molt seriós, dur i tens, gaudint de més ocasions que l'equip quadribarrat. Després d'un avís de l'andreuenc Llobet al minut sis, les ocasions més clares van ser pel Sants. Al minut 36, passada de la mort cap a Dídac Lacalle que davant del porter no va encertar a rematar amb punteria. Al minut 42, Llobet va tornar a posar a prova la porteria rival amb un xut de falta directa. Res va moure el marcador i el Sant Andreu va accedir a les semifinals després d'un seriós triangular dels quadribarrats.

TRIANGULAR A FONS

Jugada de crac: Minut 11 del partit Sant Andreu - Terrassa. Luís Blanco, en tasques defensives, evita un córner amb un suau toc de pilota i un gir de maluc que li permet, a la vegada i en un únic gest, superar el rival que el pressionava.

L'anècdota: A falta de gols al darrer partit, un refús a fora de banda que es va colar per una porteria d'escalfament situada a la grada va ser celebrat per un sector de seguidors com un autèntic gol.

El millor del triangular: Xavi Pascual, del Sants, perillós a pilota aturada i contundent al mig del camp.

LA FITXA DE LA JORNADA

Municipal de la Verneda · Grup 2 (2 d'agost)

SANT ANDREU 1 - TERRASSA 0

Sant Andreu (onze inicial): Morales, Moyano, Carroza, Eloi Fontanella, Luís Blanco, Marc Martínez, Borja, Quim Araujo, Arnau Tobella, Víctor Alonso i Grima.

Terrassa (onze inicial): Ortega, Cropas, Osuna, Urbano, Montero, Joshua, Sissoko, Gerard Trives, Pep Arau, Alfih Conte i Ramon Suárez.

Àrbitre: Carmona Martínez

Targetes: Groga a Eloi Fontanella (Sant Andreu)

Gols: 1-0 (Quim Araujo, 11')

_________

TERRASSA 0 - SANTS 0

Terrassa (onze inicial): Ortega, Erencia, Quereda, Carlos Martínez, Molist, Urbano, Gueil, David López, Álex Domínguez, Manel Moreno i Ramon Suárez.

Sants (onze inicial): Carulla, Fabregat, Quim Ruiz, Esteban, Fran Avilés, Xavi Pascual, Peque, David Fernández, Carlos Cano, Edu i Raúl Hernández.

Àrbitre: José Barrera

Targetes: cap

Gols: -

_________

SANT ANDREU 0 - SANTS 0

Sant Andreu (onze inicial): Pau, Moyano, Torres, Eusebio, Tarrés, Llobet, Héctor García, Dídac Navarro, Fernando González, Ángel Fernández i Canaleda.

Sants (onze inicial): Carulla, Fabregat, Esteban, Xavi Pascual, Carlos Cano, Raúl Hernández, Llauradó, Edu Soler, Yuste i Álex Burch.

Àrbitre: Ábalos Barrera

Targetes: Groga a Canaleda (Sant Andreu)

Gols: -

stats