Futbol Català
Esports Futbol 04/08/2011

Doblet del Badalona per passar a semifinals

Dos gols, un per derrotar la Muntanyesa i l'altre el Júpiter, suficients pels escapulats en la jornada del grup 3 del Torneig d'Històrics. L'Horta, el seu rival de divendres

àngel Garreta
3 min
Històrics

BarcelonaEl Badalona de Manolo Márquez va guanyar els dos partits del seu grup triangular de la present edició del Torneig d'Històrics per la mínima diferència contra Muntanyesa i Júpiter, demostrant solvència i intensitat durant la jornada. Els escapulats, al costat del Sant Andreu (els dos representants de Segona B del campionat) es troben ja a semifinals. Els badalonins ja coneixen dia, hora i rival per aquesta ronda. Serà divendres a les sis de la tarda contra l'Horta.

En el primer partit entre Badalona i Muntanyesa es va notar la diferència de dies de preparació física dels dos equips. Durant la primera mitja hora de joc, les internades per la banda de l'escapulat Robert van obrir molts forats en atac. Mariano va avisar de cap al minut 14 i també Pugui deu minuts més tard va treure-li la pols als guants de Marc Ramírez. Quan el partit semblava abocat a l'empat, Joaquín va rebre una pilota a la frontal de l'àrea que va impactar amb un xut ras i sec que es va convertir en el gol del triomf badaloní gairebé sobre el xiulet final.

Al segon partit l'equip amfitrió va sortir amb ganes d'agradar la seva parròquia i després d'unes tímides aproximacions va obrir el marcador a tocar del quart d'hora en una passada de la mort de Xavi Garcia en paral·lel a la línia de fons que David va aprofitar, al primer pal, per enviar al fons de la xarxa. El mateix David va gaudir d'una clara ocasió tres minuts més tard en un mà a mà amb el porter, però no va encertar en la definició. Xavi Garcia podria haver fet el segon al darrer minut però el seu intent de vaselina, sol a l'àrea davant la sortida del porter, va sortir fregant el travesser.

El tercer partit de la jornada presentava una lluita oberta entre Badalona i Júpiter per arribar a la final. Tots dos equips havien de sumar un triomf o jugar-se totes les cartes als penals en cas d'empat. El conjunt escapulat va portar en tot moment el pes del partit i va aprofitar una badada del porter local per marcar el gol classificatori. Al minut 16, la pilota va relliscar dels guants de Sergio i Antonio Robles, atent a l'àrea petita i davant la porteria buida, va rematar a plaer. El Badalona no va patir ensurts i va certificar la seva presència semifinalista.

TRIANGULAR A FONS

Jugada de crac: Minut 23 del partit Júpiter - Muntanyesa. El grisgrana Serrano regateja de cop tres defenses amb un suau toc interior a la frontal quan tothom esperava una passada interior a un company. El gest li va servir per plantar-se sol davant el porter, però igual que la jugada era de crac, el desenllaç va ser un suau toc de pilota directament a les mans d'Allueva.

L'anècdota: Abans de l'inici del darrer partit, els encarregats del camp van activar el sistema de reg de la part central del camp, tocant a tribuna. L'aspersor estava girat cap a la graderia i en menys d'un segon uns quants espectadors van rebre una dutxa de franc.

El millor del triangular: Antonio Robles, del Badalona. Va marcar el gol decisiu davant el Júpiter i en tasques defensives va ordenar la defensa del seu equip per pràcticament no rebre cap perill del conjunt amfitrió.

LA FITXA DE LA JORNADA

Municipal de la Verneda · Grup 3 (3 d'agost)

BADALONA 1 - MUNTANYESA 0

Badalona (onze inicial): Marcos, Rebollo, Vázquez, Pelegrí, Ferrón, Pugui, Mariano, Joaquín, Soriano, Robert i Serramitja.

Muntanyesa (onze inicial): Marc Ramírez, Ferran, Borges, Barriendos, Achille, Edu San José, Miguel Rubio, Juanma, Fran, Ceballos i Edgar.

Àrbitre: Congost Larrosa

Targetes: Groga a Edgar (Muntanyesa)

Gols: 1-0 (Joaquín, 44')

_________

JÚPITER 1 - MUNTANYESA 0

Júpiter (onze inicial): Jaume, Guille, Kilian, Serrano, Ismael, Poche, Xavi Garcia, Peke, Raúl, David i Dídac.

Muntanyesa (onze inicial): Allueva, Comas, Ruben Giménez, Fran Rubio, Villegas, Dominique, Capazón, Peramos, Padilla, Edgar i Ferran.

Àrbitre: Molina Fernández

Targetes: Groga a Raúl (Júpiter)

Gols: 1-0 (David, 14')

_________

BADALONA 1 - JÚPITER 0

Badalona (onze inicial): Molina, Antonio Robles, Jorge, Álvaro, Manga, Goikoetxea, Sergio, Kante, Álex i Julian Robles.

Júpiter (onze inicial): Sergio, Aleix, Héctor, Israel, Pol, Masa, Ruben, Marcos, Elhadji, Éric i José Luís.

Àrbitre: Tomás López

Targetes: cap

Gols: 1-0 (Antonio Robles, 16')

stats