Futbol Català
Esports Futbol 10/05/2011

El Lleida surt a subhasta

Tècnics i jugadors no saben res del seu futur immediat

àngel Garreta
1 min
L'actual presidenta de la UE Lleida, Anabel Junyent, a la llotja del Camp d'Esports durant un partit d'aquesta temporada.

BarcelonaLa Unió Esportiva Lleida SAE surt a subhasta dels seus actius per procedir a la liquidació de l'entitat, tal com estava marcat en el procés concursal. El jutge Eduardo Enrech ha decretat la venda de la plaça esportiva del club i ha concedit, a la vegada, un permís especial per competir fins al 30 de juny, en el cas que el primer equip del Lleida disputi l'ascens a Segona A, fet que passa per una remota carambola a la darrera jornada i una obligada victòria contra l'Hospitalet.

Els administradors concursals Àngel Miró, Miguel Ángel Alonso i Xavier Carrera seran fins a la data esmentada els responsables del Lleida en l'àmbit directiu, en substitució de la fins ara presidenta, Anabel Junyent, que ha quedat inhabilitada del càrrec i de les seves anteriors funcions.

A la plantilla estan desinformats i Junyent vol comprar el club

En tot aquest procés, els tècnics de la primera plantilla, amb Emili Vicente al capdavant, i els jugadors que formen el planter de la Unió Esportiva a Segona B no tenen constància de cap decisió sobre el seu futur, la liquidació de deutes pendents ni cap proposta de sortida negociada de l'entitat. A la vegada, Anabel Junyent va sorprendre fa pocs dies amb la possibilitat de ser ella mateixa l'encarregada de comprar els actius del Lleida i garantir el futur competitiu de l'entitat a una divisió encara per determinar.

stats